tisdag 9 september 2014

Sova

God natt allihop! Har nyss gjort klart läxor och tror att jag ska sova nu. Imorgon har jag löxförhör i hygien. Är faktisk tagga för jag ha övat nu. Jag hoppas verkligen att det bli enkelt för mig nu. Jag blogga mer imorgon! Så hoppas ni läser min blogg. God natt allihop.

Länge leve vi


Niko / min katt

När jag gjorde läxor 😂 

Sover hos Felix

Idag sover jag hos Felix för imorgon ska jag gå och äta lunch med min kompis. Vi börjar kl 11:30 imorgon. Men sluta då kl 16:20, jag kommer stanna i skolan imorgon för det är föräldrar möte och jag ska servera för föräldrarna. Det kommer bli så rolig! Just nu sitter jag och spela med Felix bara. Vi ska snart äta mat igen. Undrar vad han kommer laga för mat ^^


Skönheten! 🙏

Dannie riel! 
Michelle phan! 


Fett störande !

Snälla jag kommer inte till skolan och slösa min tid för att prata i lektion! Jag försöker faktisk lära mig och fokusera i skolan, men det är jätte jobbig när det finns folk som stör dom andra. Jag kunde knapp läsa i svenska lektion när vi fick en uppgift att läsa i en nyhet eller tidning. Jo det är för att det finns folk som inte är seriöst med skolan och kommer för att snacka! Snälla varför gå in ens i skolan då? Fett jobbig det är.


Är i skolan

Just nu vänta vi på vår matte lektion, vi börja 10.20. Jag hade 1 timme och 30 minut rast då jag gick och hämtade min sersverings kläder. Imorgon ska jag sersvera i föräldrar möte. Fett roligt det kommer bli. Min första lektion idag var idrott så vi fick springa upp och ner för en backe. 

En bild på min nya navel smycke ^^ 

God morgon!

Sitter i tåget och håller på käka en maka. Jag ha idrott på morgonen nu. Jag hoppas verkligen att jag hinner dit. 
Jag ha faktisk fundera på att färga mitt hår till lilla. Skulle bli jätte fin men våga inte. Vi få se ^^

Så typ, skulle vara jätte coolt ju ^^ 

Om min thailändskan

Det är jätte många som undrar varför jag valde bort thailändskan, det är faktisk för att jag har dyslexi så jag hade redan svårt med svenska och engelska. Därför var jag tvungen att ge upp på hemspråk. Men just nu ångra jag mig ganska mycket. I år när jag var i Thailand så hade jag svårt att beställa mat för jag kan inte läsa. Jag känner så dum i huvudet om jag skulle fråga om vad det finns i den restaurang. I vissa restaurang så fanns det meny som stod på engelska. Men annars va det ganska jobbigt för mig, för dom i Thailand se ju mig som en thailändare men just nu kanske en idiot Thailändare som inte kan läsa. Men jag är glad att jag är inte ensam. Förut innan jag skulle bli ihop med min första thai kille. Så kunde jag inte så bra thailänska, jag pratade bara södra thailänska med min mamma då. Eftersom jag är ju där ifrån och min mamma ville att jag skulle bara kunna södra thailänska för jag ska kunna prata med mormor. 

Men när jag blev ihop med min första thai kille så började jag prata mycket thailänska och umgås med thailändare men efter ett tag blev det jobbigt för jag kände mig som en dum thailändare som inte kunde läsa eller skriva thailänskan. 
 
Jag blev bara bättre på thailänskan för att jag lyssna mycket på thai musik. Men just nu när jag bor i fosterfamilj, så prata jag ju knapp thailänskan, i år när jag åkte till Thailand så kände jag att min thailänska är mycket svagare, ibland kan jag knapp uttala. Haha det bli väl så om man bor i svenskfamilj. 

Jag är allafall glad att jag kan fortfarande prata thailänskan! Jag bryr mig inte vad folk säger om mig! För jag är inte ensam om det här! 😄

Åt kebab igår 😍