torsdag 8 januari 2015

8 januari

Sitter faktisk på tåget och är på väg till skolan. Sov jätte dåligt blev väckt av min pojkvän för han skulle på toaletten. Hade svårt att somna om då men gjorde sen tills slut. Skällde lite på han, för han spelade på med sin mobil. Men han glömde även ladda min mobil så nu har jag bara 16%. Jag hoppas verkligen att någon i min klass har iphone 5 laddare.

Är faktisk inte jätte trött, men kommer säkert bli senare när jag är i skolan. Har inte ätit frukost än. Så kommer vara jätte hungrig. Jag hoppas verkligen att vi slutar tidig idag. Ni som börjar idag, jag hoppas ni får en underbar dag. 


Blogga mer senare. 
 

8 januari

God morgon allihopa!

 Jag hoppas verkligen att alla har haft en bra jullov. Det har jag iallafall. Har varit mycket med min familj och även min pojkväns familj. Har faktisk varit mycket hemma och tagit det lugnt. Har kanske bara gått ut 3 gånger i den här lovet. Det har varit så kall ute! Men vi är ju i Sverige.  

Kom faktisk på att jag har övningskör med min mamma. Det var jätte roligt! Jag blev ju snart 18 år. Tiden gå verkligen så fort! Jag vill inte bli 18 år för det bli så mycket ansvar och man får nästa gör allt själv. Men såklart hjälper min mamma till ändå. 


Lite om vad jag har gjort på lovet.