torsdag 2 januari 2014

Gjorde thailändsk kakor ^^





Den här finns bara i thailändska  marknaden. 

One Piece 😍

Min pojkvän och några av mina kompisar kolla på One piece så varje gång vi är ute och äter på buffé så pratar dom alltid om one piece och då sitter jag där helt ensam och inte fatta någonting. Så jag bestämde mig att börjar titta på One piece och nu har jag kollat på One piece, jag tycker att One piece är sjukt bra och grym serie! Jag tycker verkligen om One piece. Luffy och shanks är mina favorit gubbar i One piece. Ni som inte vet vad One piece är, så kan jag säga att det är en serie :) 


The devil inside

Ha nyss sett klart The devil inside med Felix, Pumin och hans kompis. Jag tycker att filmen var bra men jag vill se mer av filmen. Men det stod att filmen var på verklighet, men man vet ju aldrig. Ni som gillar skräckfilmer, jag kan tips att den filmen är bra. 



Mitt liv

Lite enkelt om mitt liv

Mitt namn är Bussaba men kallas för Buss. Jag är från Thailand och föddes den 22 augusti 1997. Jag flyttade till Sverige när jag var 3-4 år gammal. Jag har bloggat innan i 3 år men jag slutade för att jag tyckte att det var jobbigt att man ska få folk att läsa min blogg och många klagade massa olika saker i min blogg. Samtidigt har jag dyslexi och massa andra svårigheter. Jag hoppas att ni som läser min blogg förstår det. Jag börjar faktisk blogga igen för flera olika anledningar. En anledning är att min pojkvän som jag är ihop med just nu, han ska göra lumpen i Thailand den här året.

I min blogg skriver jag om mitt liv, olika tips och annat som berör mig. Om någon vill fråga så kan ni kommentera inlägg.