söndag 5 januari 2014

Dans

Ni kanske redan vet att jag går på dans. Många kanske undrar varför jag dansar, men det är faktisk för att jag gillar att dansa samtidigt har jag dansa mycket när jag var liten. Jag gillade att uppträda och sjunga. Men just nu har jag inte haft tid att dansa, jag slösa min tid på plugga istället. Såklart att plugget kommer först av allt. Jag har faktisk dansat ganska länge, men har aldrig tagit dans så seriöst eftersom jag tycker att det är viktigare att plugga. Men efter sommaren tänker jag börja dansa igen, då kommer jag har får lite mer tid att dansa och vara med och uppträda. Jag tänker fortsätta med Dancehall Queen som jag går i just nu. Men jag tänker kanske börja på breakdans eftersom jag har en pojkvän som dansa breakdans. Jag tycker faktisk att breakdans är coolt och har svåra steg, men jag gillar att lära mig svåra steg. Min pojkvän har lärt mig några dans steg men inte så mycket. Om ni undrar var jag dansa, så kan jag berätta att jag dansa i lava och där finns jag om ni vill mig något. 



Poro!!

Vänner, alla gör misstag.

Riktiga vänner är som en bok, hur många gånger du än öppnar den så står det alltid samma sak. Medans falska vänner är som en tidning varje dag något nytt!...

Om jag ska vara helt ärligt, jag har bara två riktiga vänner som alltid stå på mig sida när det händer något. Det är faktisk svårt att hitta riktiga vänner som ställer upp för dig och trösta dig. Falska vänner vill bara veta vad din svaghet är och samtidigt kan de utnyttja dig för att vilja får din hjälp. Jag hade en kompis som jag har känt jätte länge, men hon ringde bara till mig när hon hade problem eller när hon inte hade någon annan. Sedan när jag hade hjälpt henne säger hon bara " du är bäst, jag älskar dig min bästa vän " men efter det går hon ifrån mig om hon aldrig har känt mig.. En gång ringde jag till henne och berätta till henne om mitt ex som lämnade mig. Men det enda hon sa till mig " jag är upptagen med mitt problem" ... jag kommer ihåg den dagen.. När hon var ute efter hennes ex. Efter några månader ringde hon till mig och berätta allt samtidigt grät hon. Jag visste allt om henne, jag visste vad hon hade gjort och jag visste att hon ljög för dom andra. Samtidigt visste jag att många hatar henne för det hon gjorde och gör.. Jag visste inte vad jag skulle göra, det enda jag sa till henne " snälla ge upp " hon säger att hon gav upp och jag trodde att hon skulle göra det, men hon gjorde bara så att hennes problem bli större.. Tillslut när jag var utomlands så fick jag redan på sanningen och vad hon hade sagt om mig för dom andra. Jag förstod då att hon utnyttja mig.. Jag visste också att riktiga vänner skulle aldrig göra sådär. Efter några månader blev jag vän med henne igen för hon lovade att lösa hennes problem men hon gjorde inte det. Hon gjorde så att jag fick hennes problem och gjorde så dom andra hatade mig för dom trodde att jag ville skydda henne. Men dom förstod inte att vi ville bara lösa problemet och ta det face to face. Det var bara min kompis som var feg och inte vågade stå för det hon har gjort. Men tillslut förstod jag att problemet var större mer vad jag trodde. Efter några månader gjorde mitt ex slut med mig.. Jag kämpade verkligen med att få tillbaka honom. Men när mitt ex sa " jag älskar inte dig mer " förstod jag att jag var tvungen att ge upp. Men det värsta var att min kompis stod på ex sida och sa till mig " du är så jävla dum och springer efter ditt ex " fast hon kolla inte på dig själv... Hon svek verkligen mig.. Jag fatta inte hur hon kunde säga sådär till mig, när hon själv har sprungit efter sitt ex och skämmer ut sig själv. Men jag förstod att hon var en riktigt falsk vän. Mitt största misstag är att jag litade på henne och att jag hjälpte henne med nästan allt.. Men hon svek mig och ljög för mig.. det värsta är att hon gick bakom min rygg och högg mig.. Men jag är så glad att hon inte finns i mitt liv mer. jag vill tacka henne för hon lärde mig massa saker och jag vill önska henne lycka till i livet. Alla gör misstag, men gå aldrig ifrån misstaget. 

 Jag är en tjej som litar lätt på folk och jag var alltid snäll mot dom andra. Jag har respekt för alla som har respekt för mig. Jag är ingen tjej som vill har problem. Jag kan stå för det jag har sagt!