tisdag 2 september 2014

Tänkte köpa

Vet ni att jag tänkte köpa massa lösögonfransar och kanske sälja samtidig använda själv.
Men vi få se, ha sålt lös naglar förut men slutade sen när jag var allt tog slut :)

Leta efter!!

Just nu leta jag efter billiga bluetooth remote och selfisestick. Tänkte köpa i Thailand, men Felix tyckte att det va töntig och bla bla. Så jag tänkte inte den men nu orkar jag verkligen att jag inte köpte den. Nu har jag bestämt mig att jag ska ha sånt här.

Just nu

Just nu gör jag verkligen ingenting, ha nyss tvättat klart. Har duscha också, känner mig ganska frisk men inte helt för jag hosta hela tiden. Men imorgon ska jag allafall till skolan ^^  

Äter nudlar


Buffé


Ni som känner mig vet ju att jag äter ganska mycket, det är därför jag älskar gå på buffé. 
Jag bruka alltid gå 1-2 gånger i månaden asså jag snacka just nu buffé på kvällerna. Jag och min kompis (Lucas) bruka alltid gå och prova olika ställ men hittills tycker vi att Holiday restaurang är den billigaste och ha bra mat. Vi bruka äta där ofta, men just nu har vi inte haft tid att träffas så mycket. Men tänker faktisk börja träffa mina vänner mer och kanske gå ut och äter. 


Har faktisk bilderna när jag va i Holiday restaurang senast 
Vi skulle fika min födelsedag ^^ 
Seriöst jag har mer killkompisar än tjejer. För mig spela det ingen roll, blev ändå glad för grabbar kom och käka buffé med mig :) 


God morgon !

Jag fick mardröm så jag vaknade jätte tidig idag. Så just nu ligger jag i sängen och leker med min iPad samtidig kolla olika video. Idag bli det säkert vanligt tvätt dag eftersom jag få inte göra någonting. Får väl blogga hela dag 😊