måndag 8 september 2014

Pimpiina.se / en bloggare

Idag tänker jag faktisk berätta om en jätte roligt och töntig grej. 
Alla ha väl någon som man tycker verkligen om, just nu snacka jag om kändisar eller kanske någon som man tycker extra mycket. 

När jag började blogga första gången, så kanske var jag 12 -13 år. Jag tycker om att blogga jätte mycket även om jag hade svårt att stava och sånt. Men jag brydde mig inte så mycket då. Men en dag så hittade jag en blogg som jag läste varje dag även om jag inte kunde läsa så bra. Jag älskade verkligen hennes blogg! Det var som att hon var min förebild för mig, jag tyckte verkligen om henne. Nu kanske ni tycker att jag överdriver, men om ni visste hur dåligt självförtroende jag hade så skulle ni säkert förstår. Jag hade svårt att säga nej till folk speciellt till kärlek, samtidigt var jag en tjej som inte vågade säga vad jag tycker. Men hon visade mig att livet är bättre än så. Hon gav massa bra tips om allt och hon berättar även om henne erfarenheter både bra och dåliga.  

Hon blev en speciell person för mig, när jag mådde dålig över något, så brukade jag alltid skriva till henne på hennes blogg men vågade aldrig skriva mitt namn, är rädd att hon ska tycka att jag var töntig haha. Men när jag blev 14 år. Så träffade jag henne i gullmarplan. Jag gick fram och frågade om jag fick ta bild henne, ni fattar inte hur nervös jag var. Jag gick och skryt om att jag träffade henne och fick ta bild med henne. Asså jag vet att jag är konstig men jag var verkligen så glad att jag fick träffa henne. Många tycker säkert att jag är konstig och töntig eftersom hon är ju en vanlig person som bloggade bara. Men ibland kan en person göra så man förändra och bli starkare. Tex: om man tycker verkligen om en kändis så kanske vill man bli som person.. 
Ni kanske undrar varför hon är speciell för mig,  men det är för att även om hon hade jobbig med någon så kunde hon komma upp och le samtidig vara stark! Det gjorde så att jag aldrig gav upp när jag hade jobbig.
Även just nu läser jag hennes blogg och tycker fortfarande att hon är en speciell person för mig. Det är faktisk skönt att ha någon som förstår samtidigt vet jag att hon aldrig skulle gå på bakom min rygg.
Hon är som min syster för mig. Ibland önska jag att hon va min riktiga storasyster, skulle säkert vara den lyckligast lillasyster då.  
Vill verkligen tacka henne för hon ha ställ upp för mig och funnit för mig även om jag hade jobbig med min familj och kärlek. Jag hade inte så många vänner. Jag var verkligen jätte glad att jag hade henne. 
Efter den dagen har hon alltid funnits för mig, till nu just nu. 
Tack för allt! Tack för du bryr dig om mig även om jag kanske är en vanlig person för dig.
Min fina P''Pim. 
Läs gärna hennes blogg! 
www.pimpiina.se 
Ni kommer älskar henne! 


Måndag!

Är på väg hem just nu, fick sluta tidigare idag. Jag ha bara haft matte och idrott idag, men imorgon sluta jag 15.00
Asså jag vet inte vad det är med mig, jag är fett sugen på kebab! Åh, jag tänker faktisk gå och köpa bara för jag är så sugen haha. 

Men i helgen så var jag hos Felix och chillade där. Vi bruka bara kolla på film och ibland så spela vi. Men jag är så tråkig för tiden så vi ligger bara kolla på film haha. Men nu på torsdag ska jag på lajv, så jag kommer inte kunna blogga men som tur har jag min blodsyster(Rhoda) som kommer blogga istället för mig. Jag är så glad att hon ställer upp för mig, även om vi inte ha haft så mycket kontakt med varandra så finns hon alltid här för mig. Rhoda och jag träffades när jag gick typ i 6an om jag kommer ihåg rätt. Vi umgås ganska mycket förut, men senare när jag börja 8-9an så hade knapp tid att träffa någon. Men jag är glad att hon ändå finns här för mig och bryr sig om mig om det är något. 

Men ja, nu vet ni allafall! ☺️