fredag 3 januari 2014

Miss halloween ! :(

Love !

Buffé med Lucas och Felix



Åt nyss klart! 

Ska ut snart!


Klocka 19.00 ska jag träffa Lucas och äta lite buffé och chilla :) 

Vakna nyss

Det är så sjukt, jag börja vakna kl 13-14 varje dag nu. Jag försöker verkligen göra så att jag vakna i tid, men lyckas aldrig! Jag läste nyss olika hemsida hur jag kunde göra så att jag vänder tillbaka tiden. Snart börjar skolan idag och jag måste verkligen kämpa då! Ni vet inte hur svårt det är för mig i skolan, många kanske tror att det är enkelt att får E i svenska, men det är inte så för mig. för grund av min dyslexi och andra svårigheter gör så att jag inte kan bli godkänn i svenska fast jag kanske har godkänn i dom andra ämne. Nu går jag i 9:an och kämpa sjukt mycket för att jag ska bli godkänn i svenska. Men jag är glad att jag ligger jätte bra med dom andra ämnen. Det känns konstig för jag ska snart börjar i gymnasium.. Men allt kommer säkert bli bra.


Tips : 

  • Försök att sova tidigare
  • Gå upp en timme tidigare än vad du brukar göra om dagarna så somnar du tidigare 
  • Gå inte och lägg dig. Kämpa med att vara vaken till efter klockan sex på eftermiddagen nästa dag. Gå och lägg dig då!
Om ni vill vända tillbaka på dygnet.

Min head

Nu är jag klart med min design! Jag har aldrig haft en konto i blogger.com förut, så det var ganska svårt att lära mig hur man fixar och överför bilder. Men jag klarar det! :)

Vad tycker ni? ^^


God natt!

Helt sjukt! I en dag fick jag 179 läsare, bara med 4 inlägg :) vill bara tacka er som kolla in min blogg. Imorgon ska jag träffa Lucas och äta lite buffé. Det blev roligt, god natt allihop! Puss puss