torsdag 11 september 2014

Nu

Hejdå allihop, vi ses på måndag igen! ☺️ 
Är redo! 

Grönsaker


Fick beröm av en annan lärare som tyckte att jag var jätte bra på srimlar grönsaker. Blev jätte bra för har övat mycket hemmat 👍

Efterskolan

Just nu, är jag på väg hem. Det har varit en rolig dag för att vi fick beröm för det maträtten som min grupp lagar. Idag kom det över 30 gäster. Så det va faktisk inte så stressig tycker jag, kanske för vi hade allt på plats. Idag kl 17:00 så åker jag redan på lajv. Men Rhoda kommer ta över då. Vi ses på måndag! :) 

God morgon allihop

Just nu sitter jag i tåget, hann faktisk inte äta frukost men jag hoppas jag klara mig ändå. Är på väg till skolan just nu. Efter skolan så kommer jag åka direkt hem för vi åker till lajv kl 17:00 typ. Jag vill helst innan duscha och sånt för vi kommer inte duscha på 5 dagar och jag kommer inte ha någonstans att ladda min mobil så jag kommer säkert ha min mobil avstäng. Kommer bara sätta på mobilen ibland så ni vet. Lajv ligger i Västerås så ni vet. Många kanske undrar vad är lajv för något. Jo lajv är levande rollspel och man ska kläd ut sig till olika figur. Jag vet faktisk inte hur jag ska förklara. Men hoppas ni förstår annars sök med på Google. 

För 2 år sen tror jag, när jag va troll och Simon va en hobby 👍

Bästa dagen i skolan

Seriöst! Just nu är jag skit trött men vill bara säga bästa dagen i skolan! Vi fick träffa olika personer i olika klasser, så det va jätte roligt för jag typ snackade med alla haha. Just nu sitter jag i bilen och är på väg hem. Det kommer bli så skönt att komma hem.