mÄndag 1 september 2014

Elefanter 😊

Elefanter Ă€r fina djur tycker jag, dom Ă€r sĂ„ speciella! I Ă„r nĂ€r jag i Thailand sĂ„ red jag faktisk pĂ„ elefanter. Det Ă€r jĂ€tte lĂ€skig men Ă€ndĂ„ roligt ^^ 


Pistol


NĂ€r jag var i Thailand sĂ„ fick jag prova nĂ„got helt nytt som jag aldrig skulle vĂ„ga men nu har jag gjort de! Det var en upplevelse att fĂ„ skjuta en riktigt pistol! Konstig att jag va duktigt ocksĂ„ ;) 
Jag och Felix kom 1 sĂ„klart ;) 

NĂ„got jag aldrig kommer glömma! đŸ‘đŸ”«

Seriöst!

Idag jag har inte gjort nĂ„got alls bara varit i sĂ€ngen och lekt med mobilen samtidigt kolla olika video pĂ„ matrĂ€tter sen ingenting mer☺️

I min gymnasiet 👌❤️




Jag fyllde nyss Ă„r^^

Idag Ă€r det 1 september, det va inte sĂ„ lĂ€nge sen jag fyllde Ă„r. Jag ville visa lite vad jag fick för jag blev jĂ€tte glad! 
 Jag och min mamma (Lena) fyller Ă„r samma dag sĂ„ det bli alltid stor feest hemma ^^
Det va allt jag fick pĂ„ min födelsedag bli jĂ€tte nöjd! (Av familj) 
Dom tvÄ saker fick jag av Felix^^ den finaste skateboard !!



börja blogga igen!

Men hej allihop!

Nu undrar ni sÀger varför jag börja blogga igen?,varför jag slutade blogga? och vad jag ha gjort nÀr jag inte bloggade?. Men svaret kommer under hÀr!

Jag slutade blogga för att jag hade jobbigt i skolan samtidigt gick jag i 9an sÄ allt bli bara kaos. Men det slutade allafall bra, jag slutade i Brageskolan och började i VÀsterÀngskolan istÀllet. Men jag fick plugga jÀtte hÄrt eftersom jag hade bara 4 mÄnader kvar innan det skulle bli sommarlov. SÄ jag hoppas att ni kan förstÄr att jag inte hade tid för att blogga. Det Àr kanske inte som mÄnga som vet att jag har vissa svÄrigheter samtidigt har jag ocksÄ dyslexi. DÀrför mÄste jag plugga extra hÄrt för att fÄ godkÀnd i svenska. Jag lovar er allihop att det Àr inte rolig att ha dyslexi.. Men det Àr bara att inte ge upp!

 Ni kanske undrar varför jag inte bloggade pĂ„ sommarlovet, men pĂ„ riktig jag var sĂ„ upptagen med allt. PĂ„ sommarlovet sĂ„ jobbade jag, men samtidigt gick jag varje torsdag pĂ„ dans. SĂ„ nĂ€r jag kommer hem blev jag helt slut.
I juli sÄ Äkte jag till Thailand men sÄklart va det kaos med internet dÄ. SÄ jag kunde inte blogga men jag tÀnkte faktisk blogga idag och berÀtta vad jag har gjort i Thailand och sÄnt.

jag vill ju blogga men jag kÀnde att jag behöver tid till plugg först eftersom att plugget Àr viktigare. Men nu har jag tid med att blogga eftersom jag gÄr i gymnasiet nu,det Àr sÄ skönt att börja pÄ gymnasiet! Jag gÄ i Stockholm hotell och restaurangskolan. PÄ riktigt tÀnkte jag gÄ i Ekonomi linje, men det kommer bara vara teoretisk i Ekonomi sÄ jag bestÀmde att inte vÀlja de eftersom jag tÀnker gÄ i högskolan efter gymnasiet. I högskolan Àr det bara teoretisk dÄ.

Ja, nu vet ju ni allafall lite vad som ha hÀnt. sÄ frÄn nu tÀnker jag blogga allafall

Om ni vill veta vad jag har gjort i Thailand sÄ mÄste ni lÀsa min nÀsta inlÀgg ;)



Jag Àr faktisk hemma idag för jag har feber. Ni kan alltid snacka med mig ^^




En björn som dag drömmer ;) 
Jag tog bilden nÀr jag var i Thailand.