söndag 18 januari 2015

http://chasukree.blogspot.se/

Förresten min pojkvän har en blogg! Där blogga han om hans militär liv och tips för killar om träningar. Samtidig om Thailand.  Tips och rekommdering till er killar som vill veta hur det är att vara militär och kanske bra för er killar som är Thai. Kolla gärna in hans blogg! Han är faktisk bättre på att blogga än mig. Måste jag erkänna haha. 

http://chasukree.blogspot.se/
http://chasukree.blogspot.se/
http://chasukree.blogspot.se/

Ni som känner mig.

Ja, snart ska ju min pojkvän Felix gör GMU, det är bara typ 1 vecka kvar. Han kommer vara borta 3 månader. Det kommer känns tomt utan han. Men tiden gå ändå fort. Jag hoppas verkligen att han få vara ledigt på alla hjärtans dag. Det är ju min favorit dag. Jag hoppas verkligen att jag och han träffas. Måste säga att jag är stolt över att han gör GMU och förbredda sig till Thailand. Det är inte så lång tid kvar tills han ska bli militär i Thailand. Sedan kommer han vara borta i 1 år och jag kommer vara här och plugga för min framtid. Jag hoppas verkligen att han och jag håller ihop. Men 1 år går ju ändå fort hoppas jag. 

Jag och han har ju snart varit ihop i 1 år och 7 månader. Det är sjukt! Men är jätte lycklig att jag är hans och att han älskar mig även om jag har gjort massa misstag. Snart 2 år! 😃
 

22:36

God natt allihopa! 
Ville bara berätta hur min planering kommer ser ut den här vecka som kommer. 
Måndag: ska jag till tandläkaren kl 15:00 i Bålsta. 
Tisdag: ska jag dansa efter skolan. 
Onsdag: ingen speciell förutom skolan och har prov i hygien 
Torsdag: skolan
Fredag: kanske dansa, inte 100%. 
Lördag: träffa Lucas! 😃
Söndag: min vilodag! 


14 Junuari

Kl 12:15 jag vakna för 10 min sen, ibland undrar vad folk gör på söndagar. Jag ligger i säng och bara spela med min mobil eller iPad och orkar knapp gå och kissa när jag är kissnödig. Söndagar är liksom min vilodag. Det är bara på söndagar som jag får vara lat. Just nu ligger jag fortfarande i sängen och kolla olika video bara. 

Nu ska berättar vad jag har gjort i veckan. I torsdag hade jag kök i skolan så det var helt stressig eftersom vi ska laga till hela min skolan och samtidig förbredda mat till på fredag. Torsdagar är typ mest jobbigast dagar tycker jag, för man ha så mycket att göra men samtidig på fredagar bli ju lättare då. Därför älskar jag fredagar. Men det gör säkert allihopa. Men i fredags var min oturs dag för jag fick mens när jag arbetade i köket och det är inte bara gå till toalett för man vill ju inte lämna maten. Kl 10:30 ska ju alla äta mat, man kan inte bara dra då. Men precis när jag var klart med maten i fredags så gick jag på toalett. Då upptäcker jag att hela min trosan är blödig och min kök byxor fick också lite blod. Det var verkligen inte rolig och jag fick panik men som tur har jag bästa lärare så jag gick och berätta till han. Såklart fick jag åka hem då. Men ändå inte roligt att åka hem med blödiga trosor.