torsdag 3 april 2014

En god natt bild!

God natt allihop

Imorgon ska jag på bio och kolla på Noah med min mamma och dom andra, sedan ska jag till min underbara pojkvän och sova över. sakna hans kramar som jag alltid får när jag sover :( Men imorgon för jag träffa han. På lördag ska vi gå träffa Lucas kl 19.00,det var så länge sen jag träffa han! Det är alltid rolig att träffa gamla vänner

fett coolt, det snöa ^^


En bevis! A

det är typ gått 1 månad nu ^^

hej allihop!

jag vet att jag har inte bloggat i en månad nu, men seriöst jag ha inte haft tid! nationella prov och andra saker. Jag har allafall flytta klart nu. jag har gjort nationella i prov i svenska och har nyss blivit klart med engelska. är så jävla stolt över mig själv, förlåt för att jag svär. 

alla vet att jag har svårigheter och dyslexi, så det är inte så enkelt att få godkänd då. Men jag har ju aldrig gett upp ändå fast jag har svårigheter och dyslexi. Förra vecka när jag gjorde nationella prov i svenska så fick jag A på läsförståelse, asså jag blev så glad! fattar säkert inte hur glad jag bli. Men dom som känner mig bra vet ju hur svårt jag har för att läsa och förstå. Men jag kämpa vidare och inte ge upp! 

Snart är det påsklov, längtar verkligen till påsklov efter massa nationella prov. Jag har plugga så mycket, har knapp haft tid för att vara med vänner. Men på lördag här ska jag träffa Lucas och äta buffé i kinamuren. 

ber om ursäkt för att jag har inte blogga men jag ska försöka blogga mer. hoppas alla förstår och fortsätter läsa min konstiga blogg ^^