måndag 6 januari 2014

min system kamera ! ( canon 1000d)



Äntligen hemma

Åt nyss tacos! Det var så gott, just nu håller jag på att städa rummet och fixa så det bli mysig i mitt rum. Det är så skönt att vara hemma nu! Men tänker berätta att jag kommer använda min system kamera för att foto med.

Friendzone /Pumin

Friendzone är ett jobbig stället för alla killar.När man vill ha någon man gillar så fastnar man bara som vän..En bra vän eller typ bff..
Och det finns många anledningar och misstag man kan göra för att hamna där :) 
man kan bli oftast Friendzonad av 2 saker
1 är att hon är förvirrad för att du har tagit det för fort.
2 är kanske att hon inte kan gillar dig på det sättet men då måste man väl acceptera det.
Det finns 3 enkla regler att komma ihåg för att undvika Friendzone

1.Ha ditt eget liv(Visa inte att du behöver henne hela tiden visa inte att hon kan leka med dig då finns chans att hon blir irriterad på dig.Spama inte hej varje timme och inte startar nån bra konvensation) BE LIKE BITCH I DONT NEED YAAH 

2.Va envis (Lyd inte vad hon säger det är som en fälla tjejer gör så för att testa vissa killar som tex kan du knyta mina skor? Du kan vara envis men bara på små grejer.)

3.Ta inte allt för fort (Ta inte allt för fort ha tålamod om man vill ha nåt serriöst behöver man alltid tid.Om du tar allt för fort tjejen kan bli förvirrad eller inte gillar dig på det sättet än och då Friendzonar de dig för de vet inte vad de ska göra ÄN.Eller så blir man bara helt dissad av tjejen om inte Friendzone..)

Sååå Flesta tjejer friendzonar dig för de
är Förvirrad eller så vill de ha dig som extra person om du lyder henne för mycket o visar att du alltid måste ha henne.

OBS BLI INTE ARG PÅ MIG OM JAG HAR FEL FÖR ALLA ÄR OLIKAAA

Aa så allt de här har Bussaba lärt mig och det här var bloggat av Pumin (Felix lille bror) Efter som bussaba är lite trött idag uppdaterade jag hennes blogg istället.
Jag fick lära mig det av mina misstag och Bussaba om ni vill ha mer tips eller nåt så fortsätt och följ bloggen ^^ om ni vill jag ska berätta lite mer om tjejen jag gillade mest som friendzonade mig TOTALT så kan ni skriva till mig på kik.
Kik.pumino
Instagram:puminzki_official